Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΚΛΠΗΡΩΤΟΥ

    Author: Evaggelos Iliopoulos Poet Genre:
    Rating



    Σε όλους όσους τολμάνε να είναι διαφορετικοί κάθε μέρα, κατέχοντας την πλήρη ελευθερία από τον απτό εαυτό τους.


    Η ποιητική συλλογή ” Η εκπλήρωση του ανεκπλήρωτου ” απο την Ανεμος Εκδοτική των φίλων ποιητών του Κυρίου Θεοφάνη Παναγιωτόπουλου και της Κυρίας  Στέλλας Σουραφη είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που κινείται  στα όρια της πραγματικότητας και του φανταστικού και προσφέρει την δυνατότητα στον αναγνώστη να ανακαλύψει πίσω απο τον θολό σπασμένο καθρέφτη της καθημερινότητας αλήθειες που δύσκολα λεγονται, αλλά και ακόμα που πολύ δύσκολα γράφονται.
    Τόσο ο κύριος Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος όσο και η Στελλα Σουραφη είναι δυο λαμπερά αστέρια, ένα ασύγκριτο ταλέντο, απιστευτοι χαρισματικοί ποιητές που έχουν το ατού να μας περνάνε σε άλλες διαστάσεις.
    Μια ποιητική συλλογή όχι μόνο για τον Ερωτα, αλλά και για την αγνότητα της ψυχής, καθηλώνει τον αναγνώστη απο την πρώτη κιόλας σελίδα.
    Μαγεύει με ένα τρόπο παραμυθιακό, με ένα λόγο απλό και γήινο συνάπτει ένα συμβόλαιο αξίών και τιμής με τον αναγνώστη και το εκτελεί.
    Τα ποιήματά τους σπάνε τον κώδικα σιωπής, βγαίνουν απο το γήινο κέλυφός τους και, πλανώνται στο αχανές διάστημα.
    Οσο αινιγματική είναι η ποίησή τους, τόσο γοητευτική γίνεται.
    Χαρά και πόνος μαζί όμορφα συντεριασμένα. Κάθε γράμμα και μια λέξη, μια κατάσταση, μια σκέψη, μια εικόνα ερωτική και με μεγάλη χρωματική παλέτα φτιάγμένη. Εννοιες και αλήθειες τέλεια συνδεδεμένες μεταξύ τους.

    Ενα άρτιο ποιητικό αποτύπωμα.




    Pages

    Followers