Μαρία Βουζουνεράκη - Πάμε μια Βόλτα;

    Author: Evaggelos Iliopoulos Poet Genre:
    Rating





    Το να γράψεις ενα μικρό κείμενο είναι κάτι ωραίο, αλλά απλό…
    Το να γράψεις ενα Μυθιστόρημα ενα κείμενο συνεχούς ροής, αυτό είναι Αθλος.
    Οταν μπορείς και σωστά να αποδίδεις τα νοήματα απο την συγγραφή σου αυτή, τότε αυτό
    λέγεται Λογοτεχνική Πανδαισία.
    Ο λόγος για το εξαιρετικής υφής Μυθιστόρημα της κυρίας Μαρίας Βουζουνεράκη
    “Πάμε μια βόλτα” απο τις εκδόσεις Ανεμος.
    Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας πόσο θαυμάσιο είναι αυτό το εξώφυλλο του βιβλίου. Αυτό απο μόνο του είναι σε θέση να πουλήσει ένα βιβλίο. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να μην το πάρω αυτό αν το είχα δεί σε ένα κατάστημα βιβλίων.
    Η Λογοτεχνία είναι, σε αυτό το μυθιστόρημα, ο φάρος που φωτίζει τους χαρακτήρες, τη ραχοκοκαλιά που τις συγκρατεί σε μια θάλασσα από μυστικά που απειλεί να τους πνίξει. Η λογοτεχνία εγείρει ερωτήματα και γίνεται, σε αρκετές περιπτώσεις, ο πίνακας της σωτηρίας ενόψει της αβεβαιότητας.
    Ξέρω ότι βρήκα τον εαυτό μου σε μια σύγχυση από την αρχή, αλλά η Συγγραφεας η Μαρία Βουζουνεράκη επιτρέπει μια ομαλή δημιουργία και στη συνέχεια μαστίζει τους αναγνώστες με γεγονότα και αποκαλύψεις.
    Η συγγραφέας αφήνει αυτό το γεμάτο δράση μυθιστόρημα να ξεδιπλώνεται απαλά, το οποίο μπορεί να φαίνεται λίγο αντιφατικό, αλλά απολύτως λειτουργεί για αυτή την ιστορία. Υποθέτω ότι αυτό που προσπαθώ να πω στους αναγνώστες είναι να μην το εγκαταλείψετε σύντομα.
    Η ιστορία της Μυρτώς είναι αυτή που θα σπάσει την καρδιά σας Η δύναμη αυτού του χαρακτήρα και η αφοσίωση του στους ανθρώπους και τους φίλους του είναι πραγματικά εμπνευσμένη.
    Το ύφος της γραφής είναι εύκολο να το διαβάσετε, δεν ένιωσα ποτέ σαν να σέρνεται Οι μεταβάσεις έχουν νόημα και η ιστορία δεν χάνεται ποτέ στο ρομαντισμό.
    Κάθε χαρακτήρας σε αυτή την ιστορία έχει σκοπό, κάθε μικρή λεπτομέρεια που συμβαίνει συμβαίνει για κάποιο λόγο. Θα ομολογήσω ότι με οδήγησε λίγο τρελό γιατί ήθελα να μάθω τι συνέβαινε. Νομίζω ότι θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.
    Η αγάπη μπορεί να σκληρύνει και έτσι να υπομείνει. Η υγεία είναι ένα εύθραυστο αγαθό και καθώς αυξάνεται με τα χρόνια μειώνεται και καταναλώνεται με την πάροδο του χρόνου.
    Ούτε οι βιολέτες και τα μερικώς ανοιγμένα λουλούδια λίνου ανθίζουν, και όταν χαθεί το τριαντάφυλλο, το αγκάθι είναι απότομο.
    Κάθε λέξη φορτώνεται από την ένταση ανάμεσα σε αυτό που λέγεται και σιωπά ή ανάμεσα στην ευαίσθητη λάμψη μιας εμπνευσμένης φωνής και ακριβές ότι η συγγραφική πραγματικότητα φέρνει στην παρουσία, και μια κατοικημένη αίσθηση αρμονικών που συμβαίνουν και αλληλεπικαλύπτονται στο όριο μιας εξαφάνισης.
    Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει πρώτα να παραμείνετε στην τροχιά του κοριτσιού.
    Της Μυρτώς η οποία ενισχύει την αγάπη, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από αυτό για να ενισχύσει τους ρομαντικούς δεσμούς, ακόμα και όταν αρρωσταίνει.
    Η Συγγραφέας κυρία Μαρία Βουζουνεράκη έχει γράψει ένα βιβλίο που όχι μόνο μας δίνει μια μεγάλη φαντασία για να διαβάσουμε, αλλά και μια ευκαιρία να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας και να δούμε πώς εμείς ως άνθρωποι, ως κοινωνία, αντιμετωπίζουμε τους άλλους. αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται λόγω του πώς «βλέπει» κάτι διαφορετικό από τον τρόπο με τον οποίο οι μολυσμένοι αντιμετωπίζουν τους άλλους. Αγαπώ όταν ένα βιβλίο μας δίνει κάτι περισσότερο, όταν μπορούμε να δούμε τα λόγια στη σελίδα και να δούμε μαθήματα που ξεδιπλώνονται μπροστά μας.
    Τι να πω, είναι μια όμορφη ιστορία για να μάθεις να ζεις τη ζωή σου, μαθαίνοντας ότι οι επιλογές που κάνεις δεν θα είναι πάντα εύκολο και ότι κάθε επιλογή έχει συνέπεια. Κάθε πράγμα σχετικά με αυτό το βιβλίο έχει την αίσθηση μιας αργής εύκολης ημέρας γι ‘αυτό. Ναι, υπάρχει αρκετό δράμα, αλλά στο μυαλό μου βλέπω ότι όλα συμβαίνουν, ενώ ο χρυσός ήλιος λάμπει κάτω από τα χωράφια του σιταριού, ενώ οι πεταλούδες πετάνε και το μυαλό σου χαλάει από το σκηνικό της ιστορίας. Αυτό είναι το είδος της ιστορίας που σκουπίζει το δρόμο της στην καρδιά σας και βρίσκει το πιο άνετο μέρος για να εγκατασταθεί για την αιωνιότητά σας. Αυτό είναι το είδος του βιβλίου που διαβάζετε ξανά και ξανά, που μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας,
    Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθούν λόγια για αυτό το βιβλίο, γιατί δεν είναι κάτι που έχω διαβάσει ποτέ πριν. Θα το συνιστούσα ιδιαίτερα σε όλους.
    Γενικά, έδωσα αυτό το βιβλίο σε πέντε αστέρια, γιατί το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Δεν υπήρχαν πραγματικά μέρη που ήθελα να παρακάμψω ή ότι ήθελα να τελειώσει. Ήταν εξαιρετικά καλά γραμμένο.
    Είναι πολύ γρήγορη ανάγνωση, πολύ καλά γραμμένη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ένα από τα καλύτερα μου βιβλία του 2019.

    Pages

    Followers